Doe meer kennis op over ezels

Leuk én gratis voor iedere ezelliefhebber

+600
Download eBooks

+50
Blog & Podcast

+20
jaar ervaring

Ezels zijn geen paarden met lange oren. Weet jij waarom jouw ezels doen wat ze doen? Wil jij echt leren begrijpen hoe jouw ezel in elkaar zit en wat ezels nodig hebben?

Cover ebook Body Condition Score ezels

eBook Body Condition Score

Mede mogelijk gemaakt door The Donkey Sanctuary

Niet te veel, niet te weinig, en natuurlijk de juiste soort voeding. Voor veel van onze geliefde ezels ligt het gevaar van overgewicht altijd op de loer, ondanks onze beste inspanningen om hierop te letten. In samenwerking met The Donkey Sanctuary is de Body Condition Score voor ezels en Donkey Weight Estimator nu beschikbaar in het Nederlands. Je ontdekt hoe je kunt bepalen of jouw ezel te mager, te zwaar of precies goed op gewicht is, en hoe je dit gewicht kunt bijhouden. Dit e-book biedt essentiële tips om je te helpen je ezel in optimale conditie te houden.

eBook Wat eten ezels?

Gezonde en gelukkige ezels met de juiste voeding!

Een lekkere berg voedzaam hooi, een royale portie muesli, en af en toe een smakelijke appel of een verwennerij na een training. De meeste paarden gedijen hier uitstekend op, maar voor de gemiddelde ezel kan dit binnen enkele maanden leiden tot gezondheidsproblemen en barsten uit hun vel. 

Om ervoor te zorgen dat je ezel gezond blijft, is het van cruciaal belang dat je goed voert. Niet te veel, niet te weinig, en natuurlijk het juiste soort voer.

Ik heb me verdiept in dit onderwerp en sta klaar om je uit te leggen wat jouw ezels nodig hebben om gezond en vitaal te blijven!

Cover ebook Wat eten ezels?
Kudde ezels

Blog & Ezelpodcast

Voor iedere ezelliefhebber

Ben je op zoek naar een bron van gratis kennis over ezels? Of je nu van plan bent een ezel te adopteren, al een ezel hebt, of gewoon graag meer wilt weten over deze fascinerende dieren? Dan zijn de blog en de Ezelpodcast perfect voor jou. Ze zijn boeiend voor elke ezelliefhebber en gratis. Je vindt er informatie over uiteenlopende onderwerpen, zoals voeding, huisvesting, gedrag, training, gezondheid, handige tools en algemene tips.

Testimonials

“Allemaal zéér interessante info waarvoor dank. Kan ik héél goed gebruiken in mijn job.

Bart Saelens

“Hoi, wat is dit handig! Ik heb sinds kort twee mini ezeltjes en ik merkte tijdens het borstelen dat zij de oren in naar achter draaiden. Ik dacht meteen dat zij het niet prettig vonden omdat dit natuurlijk bij een paard een teken is. Maar net wat je in de andere blog schrijft, ezels zijn geen paarden met lange oren! Ik heb me suf gezocht wat het betekent als zij de oren naar achter doen, hier zie ik Hans op de foto genieten en ontspannen. Dankjewel!”

Vianne

“Ik lees met heel veel plezier je blogs! Ik heb mijn ezels vlak voordat deze hele warme dagen kwamen geschoren,ze genieten ervan. Vooral de bruine Bas komt altijd heel moeilijk uit zijn haren. Groet Gien”

Gien Koopmans