aanbod Ezellogica

Magazine

 

Ezellogica geeft een echt ezelmagazine uit! Waarom? Mijn missie is om het welzijn en imago van ezels te verbeteren. Door kennis te delen en dit ezelmagazine in een mooi verzorgd jasje te steken wil ik daar een bijdrage aan leveren. Het ezelmagazine van Ezellogica is er voor iedereen die meer wil weten en lezen over ezels!

Wil jij meer weten, het ezelmagazine bestellen of adverteren? 

Webshop

In de webshop van Ezellogica vind je een assortiment aan slowfeeders, voer-/speelballen en het ezelmagazine. Het assortiment wordt in de toekomst uitgebreid met producten die een bijdrage leveren aan het verrijken van de leefomgeving van jouw ezels en benodigdheden die voor jouw ezels nodig zijn.

Gratis telefonische kennismaking

Overweeg jij om minimaal 2 ezels te kopen (één ezel is geen ezel)? Wil je graag goed geïnformeerd worden zodat je een wel overwogen besluit kunt nemen? Waar kun je terecht om een ezel aan te schaffen en waar moet je dan in ieder geval op letten?

Jij vindt jouw ezels helemaal super maar sommige dingen gaan nog niet zoals je dat graag zou willen en daar wil jij graag wat aan doen. Gaat het uitkrabben van de hoeven niet zoals je dat graag zou zien? Kun jij jouw ezel(s) moeilijk in de wei pakken? Wat is de beste manier om ezels te voeren? Ik zou graag leuke dingen willen doen met mijn ezels maar wat vinden mijn ezels leuk?

Wil je graag onafhankelijk advies of een keer van gedachten wisselen? De gratis telefonische kennismaking (20 minuten) biedt mogelijkheden! Waarom een gratis telefonische kennismaking? Mijn missie is het verbeteren van het welzijn en het imago van ezels en dat wil ik graag op een laagdrempelige en toegankelijke manier doen. Daarom gratis zonder kleine lettertjes.  Wij plannen samen een dag en tijdstip waarop ik contact met jou opneem. Tijdens deze kennismaking kun jij jouw vragen over ezels aan mij voorleggen. Indien nodig stel ik aanvullende vragen om jouw situatie duidelijk te krijgen. In sommige gevallen voldoet een telefonische kennismaking om jou op weg te helpen. Is de situatie complexer dan bekijken wij samen of een vervolgtraject wenselijk/noodzakelijk is.

Ja, ik wil een gratis telefonische kennismaking

Ezelgedragpakket

Soms gaat de samenwerking tussen jou en jouw ezel(s) niet zoals je graag zou willen zien. Je vraagt je af waarom een ezel zo doet, is dat normaal of is er iets aan de hand? Je wilt het beste voor jouw langoren maar je weet niet zo goed hoe je dat op een veilige en ezelvriendelijke manier kunt aanpakken. Eén ding is zeker je wilt “het probleem” opgelost hebben en het niet van kwaad tot erger maken. Blijf niet in je eentje rondlopen met een probleem of vraag.

Waarom alleen doen als het ook samen kan? Ik kijk graag met je mee om je te helpen en mijn kennis en ervaring in te zetten om te werken aan een fijne relatie tussen jou en de ezel. Het ezelgedragpakket is gebaseerd op plezier voor twee.

Ik geloof in een wisselwerking; met de juiste handvaten kun jij “het probleem” oplossen wat vervolgens een positieve invloed heeft op de relatie tussen jou en jouw ezel(s). Zijn jouw ezels gelukkig dan ben jij als ezeleigenaar ook helemaal happy toch?! Waarom ik, naast de gratis telefonische kennismaking, alleen een pakket aanbied? Ik kan geen wonderen verrichten op korte termijn maar wel investeren in een duurzame oplossing voor jou en jouw ezel(s). Je wilt tenslotte niet voor één keer het probleem opgelost hebben maar een structurele oplossing of verbetering voor nu en in de toekomst. Wijsheid die je voor eens en altijd in je zak steekt. Mijn taak is om jou te informeren en te begeleiden naar een oplossing of verbetering en aan jou de taak om te investeren in de relatie met jouw ezel(s). Dit vraagt een investering van je, maar je hebt er tijdens jullie hele gezamenlijke toekomst plezier van.

Het ezelgedragpakket bestaat uit:

  • Gratis telefonische kennismaking
  • Een bezoek op locatie van 1-1,5 uur
  • Samenvatting van het bezoek op locatie
  • 2 uur aan online of telefonische begeleiding (max. 4 consulten)
  • Gratis jaarabonnement Magazine

Meer weten of het ezelgedragpakket aanvragen?

Ezelmanagementpakket

De knoop is doorgehakt er komen minimaal twee ezels. Wil jij ezels kopen of geef jij ezels uit een ezelopvang een goed thuis (adoptie)? Welke keus jij ook maakt je wilt het goed aanpakken en op de juiste manier van start gaan. Maar er moet nogal wat geregeld worden; huisvesting, bodembedekking, voer, dierenarts, hoefsmid, omheining, weiland en/of paddock, borstels en hoevenkrabbers. Je wilt er eigenlijk alles aan doen om problemen (gezondheid en gedrag) te voorkomen en niet achteraf te moeten zeggen had ik maar…

Op internet is een berg aan informatie te vinden maar je werkt graag efficiënt om kostbare tijd te besparen. Ezellogica biedt daarom het ezelmanagementpakket.

Dit pakket bespaart je tijd. Je hebt één aanspreekpunt en hoeft niet zelf te gaan zoeken in de wirwar van informatie. Verkeerde investeringen willen we het liefst allemaal voorkomen. Erg vervelend om erachter te komen dat de luxe zak voer die je hebt gekocht eigenlijk niet geschikt is voor ezels of dat de vloer van de schuilstal toch niet zo praktisch is als je had gehoopt. Het doel van het pakket is een gelukkige jij samen met gelukkige ezels.

Het ezelmanagementpakket bestaat uit:

  • Gratis telefonische kennismaking
  • Een bezoek op locatie van 1-1,5 uur
  • Samenvatting van het bezoek op locatie
  • 1 uur aan opvolging/nazorg (per e-mail of telefoon)
  • Gratis jaarabonnement Ezellogica magazine

Neem contact op voor het ezelmanagementpakket