Online Academie

Ezellogica gaat jou en jouw ezel(s) helpen!

Soms gaat de samenwerking tussen jou en jouw ezel(s) niet zoals je graag zou willen zien. Je vraagt je af waarom jouw ezel zo doet, is dat normaal of is er iets aan de hand? Je wilt het beste voor jouw langoren maar je weet niet zo goed hoe je dat op een veilige en ezelvriendelijke manier kunt aanpakken. Eén ding is zeker je wilt “het probleem” opgelost hebben en het niet van kwaad tot erger maken. 

Met de juiste handvaten kun jij “het probleem” oplossen wat vervolgens een positieve invloed heeft op de relatie tussen jou en jouw ezel(s). Zijn jouw ezels gelukkig dan ben jij als ezeleigenaar ook helemaal happy toch?!

Ik kan geen wonderen verrichten op korte termijn maar wel een duurzame oplossing bieden voor jou en jouw ezel(s). Je wilt tenslotte niet voor één keer het probleem opgelost hebben maar een structurele oplossing of verbetering voor nu en in de toekomst. Wijsheid die je voor eens en altijd in je zak steekt. Mijn missie is om jou te informeren en te begeleiden naar een oplossing of verbetering en aan jou de taak om te investeren in de relatie met jouw ezel(s). Dit vraagt een investering van je, maar je hebt er tijdens jullie hele gezamenlijke toekomst plezier van.

Op dit moment werk ik hard aan een online academie om jou te helpen. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Dan kun je je hieronder vrijblijvend aanmelden voor de nieuwsbrief.