Start goed met het houden van ezels!

Fijn stappenplan met praktische en betrouwbare lessen

+20
jaar ervaring

ezelhouder dankzij deze training

7
modules

Van jouw huis naar droomhuis met ezels

Je hebt een droomhuis met een mooi stuk grond. Je ziet als dierenliefhebber eindelijk jouw wens in vervulling gaan, eigen ezels aan huis. Wat moet je allemaal weten en regelen voordat er ezels komen? Is jouw plek geschikt of moet je nog wat verbeteren? Hoe houd je jouw ezels fysiek en mentaal gezond?

Ik ga je helpen zodat jij jouw ezels een goed thuis kunt geven.

Nadia met 3 muildieren
  • Met deze cursus bereid jij je stap voor stap voor op de komst van jouw ezels
  • Je weet precies wat in de basis nodig is én wat nodig is voor een 5 sterren plek voor jouw ezels
  • Betrouwbare informatie en praktische tips op basis van +20 jaar ervaring
  • Alle informatie beschikbaar op één centrale plek
  • Volg deze cursus in jouw eigen tempo én wanneer het jou uitkomt

Praktijkervaring voor fijne ezellocaties

Al ruim 20 jaar zorg ik voor mijn geadopteerde muildieren. Ik word daarom ook wel eens “mother of mules” genoemd. Waarom muildieren en geen ezels? Omdat ik precies wist wat ezels nodig hadden, wist ik ook dat ik ezels dat toen (nog) niet kon bieden. Ik had geen plek aan huis maar wel ruimte op een pensionstal. En zo kwam mijn eerste muildier Hans via De Ezelsocieteit op mijn pad.

Door diverse verhuizingen heb ik op meerdere plekken gestaan. Niet ideaal maar het is ook wat het is. Eén ding was altijd duidelijk, iedere plek moest aan de basis, de minimale eisen voldoen. Wat die basis was, was toen een hele zoektocht.

Op sommige dingen had ik wel invloed, op sommige dingen minder. Maar soms zag ik ook dingen waarvan ik dacht “zo zonde dat daar niet eerder of beter over nagedacht is”. Door dit vooraf goed aan te pakken had men tijd kunnen besparen, miskopen kunnen voorkomen en voor de dieren een nog beter thuis kunnen creëren.

Inmiddels heb ik het geluk om mijn muildieren te houden op een locatie in eigen beheer. Hier pas ik niet alleen de basis toe maar ga ik voor een 5 sterren plek voor mijn muilen. Alle ervaringen en kennis heb ik nu voor jou gebundeld in deze cursus. Zodat jij met een praktisch stappenplan, vol met inspiratie, een paleis kan creëren waar jij en je ezels blij van worden.

Nadia Penners van Ezellogica

Review

Ik ben inmiddels wat verder met de online cursus Ezels houden en ik vind echt dat je een interessante cursus opgezet hebt met diverse relevante onderwerpen. Deze cursus ga ik echt als naslagwerk houden! – Anja Verbeek

Kudde ezels

Wordt de ezel-expert in jouw situatie

Je krijgt één jaar toegang tot deze online cursus waarin je in eigen tempo, stap voor stap, alles leert over het houden van ezels. De online leeromgeving is te bekijken in je internetbrowser of via de speciale app op jouw mobiele telefoon. Zo krijg je alle kennis in huis om te weten of jij ezels een goed thuis kunt geven.

Je krijgt praktische tips die echt toepasbaar zijn. De meeste informatie die je online vindt, is erg zwart-wit. In deze training leer jezelf oordelen wat wel- of niet goed is voor jouw ezel. Je wordt dus echt de ezel-expert in jouw situatie. Dit voorkomt ook genoeg gezondheids- en gedragsproblemen.

Jij weet aan welke knoppen je kunt draaien om de plek voor jouw ezels nog beter te maken. Je kunt onnodige dierenarts kosten tot een minimum beperken omdat je weet hoe je jouw ezels fysiek en mentaal gezond houdt.

Bonus: deze cursus gaat op 15 juli 2024 online. Bestel je voor deze datum dan krijg je € 50,00 korting!

Bonus: 3 maanden gratis toegang tot de Ezellogica Community voor de verdieping en mogelijkheid om vragen te stellen en te leren van andere ezelhouders!

Online cursus Ezels houden voor beginners

Start goed met het houden van ezels!
247
197
  • Bestel je voor 15 juli 2024? Dan krijg je extra korting!
  • Vanaf 15 juli 2024 één jaar toegang tot de digitale leeromgeving
  • Bonus: 3 maanden toegang tot de Ezellogica Community t.w.v. € 60
  • Te volgen via de internetbrowser of app op jouw mobiele telefoon
  • Optioneel: betaling in termijnen
tot 01-07-2024