Voorkant Ezelmagazine Ezellogica 2021-1

Ezelmagazine Ezellogica

Voor iedereen die meer wil weten of lezen over ezels!

Het ezelmagazine is er voor de beginnende ezelhouder en de ervaren ezelfan die nooit te oud is om te leren. Dit magazine is er voor iedereen die meer wil weten en lezen over ezels. Hoe maak je een uitdagende leefomgeving voor jouw ezels? Wat eet een ezel? Wat moet je weten over het gedrag van een ezel? Hoe herken je pijnsignalen bij jouw ezels? In dit magazine vind je ontwikkelingen en (wetenschappelijke) kennis over thema’s als welzijn, gezondheid, voeding, huisvesting en training. Informele artikelen en foto’s met ezels in de spotlight maken de +/- 36 pagina’s van dit ezelmagazine compleet.

5/5
Tips en leuke artikelen in het Ezellogica magazine. Heerlijk om te lezen en het blad ziet er goed uit. Ik kijk uit naar de 2e editie. 👍🙂

Gerda van Est
Stichting Ezelwelzijn
5/5
Nadia, wat wordt er door jou hard gewerkt om ons te voorzien van vele leerzame en leuke feiten over ezels. Ezellogica is een mooi en goed verzorgd magazine. Ik heb zojuist het abonnement verlengd.
Birgit Ritten
Bousseraucourt, Frankrijk

Glanzende cover & stevig papier

(wetenschappelijke) onderzoeken 

Foto’s en ezelparade

Producten & diensten voor ezels

Verschillende belangrijke onderwerpen

Toegankelijk & Betrouwbaar

Twee ezels samen in een stal.

Jouw ezels, muildieren of muilezels in het ezelmagazine?

Wil jij jouw ezels, muildieren of muilezels laten schitteren in het ezelmagazine van Ezellogica? Dat kan! Stuur een foto van jouw ezels, die voldoet aan de onderstaande voorwaarden, naar info@ezellogica.nl.

Voorwaarden:

 • Op de foto mogen alleen ezels staan (geen personen)
 • Graag een bevestiging dat de foto rechten vrij is of dat de foto met toestemming van de fotograaf geplaatst mag worden in het ezelmagazine
 • Een foto van goede kwaliteit/met een hoge resolutie
5/5

” Een verzorgd en glossy blad, mooie kleur en lay-out, veel praktische info. Ik ben enthousiast over Ezellogica en zie uit naar meer”

Het plezier met dit tijdschrift begon al bij het ophalen bij het postkantoor: lyrisch was het meisje aan het loket over de envelop met het treffende logo! Dat was nog maar de buitenkant. Ik pakte een verzorgd en glossy blad uit met een aandoenlijk leuke foto op de cover. Mooi qua kleur en lay-out, heel uitnodigend om te lezen, veel praktische info, vooral voor de beginnende ezel vriend. Voor mij persoonlijk heel bijzonder, de ruimte en aandacht voor muildieren en - ezels, ook mijn favorietjes! Er komen professionals aan het woord met kennis van zaken en de pakkende foto's komen zo je hart binnen. Dit was nog maar een 1e uitgave.... Voor volgende hoop ik nog meer te lezen over de 'logica' die ezels van zichzelf hebben: over hun enorme IQ, of interviews met mensen die bijzondere therapieën/behandelingen vóór ezels aanbieden of sessies/activiteiten met ezels. Kortom laten zien waar ze zo goed in zijn: zich verbinden met mensen. Volgens mij zijn we niet snel uitgepraat over deze dieren. Ik ben enthousiast over Ezellogica en zie uit naar meer!
Inge
Donkeymotion Portugal

Jaarabonnement 2021

22,95 per jaar
 • Een glossy magazine op stevig A4 papier
 • 36 pagina's boordevol met informatie en foto's
 • 2 edities in 2021
 • Begin maart - begin oktober
 • Incl. verzending Nederland
 • Verzending buitenland € 5,00
 • Abonnement stopt automatisch na dit jaar
 • Op = Op

Samenwerken aan een beter welzijn en imago van ezels

The Donkey Sanctuary
Een organisatie opgericht in 1969 door Elisabeth Svendsen en die zich wereldwijd inzet voor het welzijn van (muil) ezels en muildieren. Absoluut een autoriteit als het gaat om ezels! Het verbeteren van wereldwijde welzijnsproblemen, onderwijs, onderzoek, verrijking en Donkey Assisted Therapy. In het ezelmagazine van 2020 een interview met Ben Hart (gedragsspecialist) en Melanie McComb (vestigingsmanager - Donkey Assisted Therapy). In 2021 krijgt deze samenwerking een mooi vervolg!
Monique Dorst - Coaching & Content
De missie van Monique is om de paardenwereld – en nu ook de ezelwereld – steeds mooier te maken. Zij vindt dat elk dier een gelukkig leven, fijne huisvesting en goede lichamelijke gezondheid verdient. Als coach en gepassioneerd schrijfster werkt ze het allerliefst met professionals die zich inzetten om paardenwelzijn te verbeteren. Ze zet haar kennis en expertise ook graag in om voor het magazine de vertaalslag te maken naar ezels.
Frank den Hond – Schrijver en wandelaar
Frank heeft als professionele schrijver de nodige meters gemaakt. Hij begon zijn loopbaan in de uitgeverij, maar werkt nu als zelfstandige. Hij zet zich graag in voor ezels. Zo werkte hij bij De Ezelsociëteit als ezelverzorger en zette hij er met een collega-vrijwilliger de succesvolle ezelwandelingen op poten. Voor het magazine interviewt hij (internationale) ezelexperts.
Klik Hier
Previous
Next
5/5
Bij deze wil ik je bedanken voor de ontvangst van het magazine. Echt superleuk en het ziet er echt heel netjes uit! Mijn complimenten en 2 dikke duimen omhoog!

Claire
5/5
Vandaag lag op de tafel bij De Ezelsociëteit jouw Glossy. Wat heb je dat mooi gedaan. Het is een prachtig blad geworden. Ik heb het vanmiddag in het zonnetje heerlijk zitten lezen. Ik hoop dat het een succesnummer wordt!
Lia