Ezelmagazine

Voor iedereen die meer wil weten of lezen over ezels!

Het ezelmagazine is er voor dierenliefhebbers, de beginnende ezelhouder en de ervaren ezelfan die nooit te oud is om te leren. Dit magazine is er voor iedereen die meer wil weten en lezen over ezels. Wat eet een ezel? Waar moet je aan denken bij de huisvesting van een (mini) ezel? Wat moet je weten over het gedrag van een ezel? In dit magazine vindt je ontwikkelingen en (wetenschappelijke) kennis over thema’s als welzijn, gezondheid, voeding, huisvesting en training. Informele artikelen en foto’s met ezels in de spotlight maken de +/- 36 pagina’s van dit ezelmagazine compleet.

Bestellen

Per jaar verschijnen er 2 edities van het ezelmagazine van Ezellogica. Beide edities zijn verkrijgbaar in de glossy versie op papier en in de digitale versie. Bekijk in het onderstaande overzicht de verschillende mogelijkheden om het ezelmagazine te bestellen.

Bestellen of meer weten? Graag ontvang ik jouw bestelling (incl. postadres/mailadres) of vraag per mail (info@ezellogica.nl) of via het contactformulier. Na ontvangst van de bestelling volgen de betaalgegevens. De verzending van het ezelmagazine volgt 1-2 (werk)dagen na ontvangst van de betaling.

Jaarabonnement

Digitaal + Papier
19,95 per jaar
 • 2 edities in 2020
 • Toegang tot de digitale versie*
 • Abonnement stopt automatisch na dit jaar
 • Incl. verzending Nederland
 • Optioneel: verzending buitenland**
t/m 30 nov '20*

Losse nummers

Digitaal
4,95 per editie
 • Een digitale versie van het magazine, flipboek
 • Lezen en bladeren op je beeldscherm zonder (extra) software te installeren
 • Ook bruikbaar op tablets en mobiele telefoon
 • Makkelijk te openen via de toegestuurde link

Losse nummers

Papier
10,95 per editie
 • Een mooi magazine gedrukt op stevig papier
 • ± 36 pagina's boordevol informatie over ezels
 • Incl. verzending Nederland
 • Optioneel: verzending buitenland**

Alle prijzen zijn incl.  BTW. (prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden.
* Besteld na 15 juni 2020 ontvang je beide edities alleen op papier.
** Stuur een mail naar info@ezellogica.nl i.v.m. extra verzendkosten buitenland.

Recensies

IngeDonkeymotion Portugal
Lees verder
Het plezier met dit tijdschrift begon al bij het ophalen bij het postkantoor: lyrisch was het meisje aan het loket over de envelop met het treffende logo! Dat was nog maar de buitenkant. Ik pakte een verzorgd en glossy blad uit met een aandoenlijk leuke foto op de cover. Mooi qua kleur en lay-out, heel uitnodigend om te lezen, veel praktische info, vooral voor de beginnende ezel vriend. Voor mij persoonlijk heel bijzonder, de ruimte en aandacht voor muildieren en - ezels, ook mijn favorietjes! Er komen professionals aan het woord met kennis van zaken en de pakkende foto's komen zo je hart binnen. Dit was nog maar een 1e uitgave.... Voor volgende hoop ik nog meer te lezen over de 'logica' die ezels van zichzelf hebben: over hun enorme EQ, of interviews met mensen die bijzondere therapieën/behandelingen vóór ezels aanbieden of sessies/activiteiten met ezels. Kortom laten zien waar ze zo goed in zijn: zich verbinden met mensen. Volgens mij zijn we niet snel uitgepraat over deze dieren. Ik ben enthousiast over Ezellogica en zie uit naar meer!
Lia
Lees verder
Vandaag lag op de tafel bij De Ezelsociëteit jouw Glossy. Wat heb je dat mooi gedaan. Het is een prachtig blad geworden. Ik heb het vanmiddag in het zonnetje heerlijk zitten lezen. Ik hoop dat het een succesnummer wordt!
Claire
Lees verder
Bij deze wil ik je bedanken voor de ontvangst van het magazine. Echt superleuk en het ziet er echt heel netjes uit! Mijn complimenten en 2 dikke duimen omhoog!
Previous
Next

Stichting De Ezelsociëteit

De Ezelsociëteit is de plek waar mijn passie voor ezels, muildieren en muilezels is ontstaan. De winst van beide edities in 2020 komt ten goede aan de ezels in deze ezelopvang. Voor meer informatie over De Ezelsociëteit of een bezoek aan de opvang (aanrader!) neem een kijkje op www.ezelsocieteit.nl.

Jouw ezels, muildieren of muilezels in het ezelmagazine?

Wil jij jouw ezels, muildieren of muilezels laten schitteren in het ezelmagazine van Ezellogica? Dat kan! Stuur een foto van jouw ezels, die voldoet aan de onderstaande voorwaarden, naar info@ezellogica.nl.

Voorwaarden:

 • Op de foto mogen alleen ezels staan (geen personen)
 • Graag een bevestiging dat de foto rechten vrij is of dat de foto met toestemming van de fotograaf geplaatst mag worden in het ezelmagazine
 • Een foto van goede kwaliteit/met een hoge resolutie