Retourneren

Ezelmagazine

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de aanschaf van je abonnement te herroepen. Dit betekent dat je de aanschaf van je abonnement ongedaan maakt. Om onze producten en dienstverlening te verbeteren waarderen wij het als je jouw mening en ervaring met ons deelt. Als je een beroep doet op het herroepingsrecht betaal je alleen voor het magazine(s) die al verzonden is. Bij de verzending van één magazine betaal je de prijs voor een losse editie inclusief verzending. Neem contact met ons op en we helpen je je abonnement ongedaan te maken. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op losse edities, zowel papier als digitaal, van het ezelmagazine.

Overige artikelen webshop
Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de aanschaf van jouw aankoop te herroepen. Artikelen worden in originele staat en verpakking retour gestuurd. De kosten voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Indien je gebruik wil maken van dit herroepingsrecht dien je dit vooraf kenbaar te maken via webshop@ezellogica.nl. 

Eventuele zichtbare gebreken of tekorten dienen 14 dagen na levering schriftelijk aan Ezellogica te worden gemeld op webshop@ezellogica.nl.