Werk aan een betere samenwerking met jouw ezel

Persoonlijke begeleiding bij jou en jouw ezels op locatie

Je bent stapelgek op jouw ezels en hebt alles voor ze over. Maar….

Hoe fantastisch zou het zijn als jij je ezel begrijpt en zorgeloos van elkaar kunt genieten?

Mijn reis begon bij De Ezelsociëteit, waar ik tijdens mijn stage een grote liefde ontwikkelde voor ezels. Dankzij de waardevolle lessen van Ben Hart besefte ik al snel dat ik een cruciale rol kon spelen in het versterken van de band tussen ezeleigenaren en ezels. Mijn kennis groeide en bloeide, en met trots kan ik zeggen dat ik vele ezels en hun eigenaren heb kunnen helpen.

Naast verschillende workshops, lezingen en demonstraties voor o.a. Stichting Opvang De Ezelsocieteit, Vereniging het Nederlands Ezelstamboek, Animal Event en de kennisdagen STOAS Hogeschool heb ik ook veel ezelhouders kunnen helpen met hun ezels. Het resultaat? Meer begrip voor de ezel en voor de eigenaar zorgeloos genieten van de ezels.

Ik begrijp dat communiceren met ezels een uitdaging kan zijn; ze spreken niet onze taal én het is zeker geen paard met lange oren. Maar wat als ik je vertel dat ze ons meer te vertellen hebben dan we ons vaak realiseren? Hier komt mijn rol om de hoek kijken. Ik sta klaar om jou en je ezel te begeleiden, zodat jullie samen kunnen werken aan een betere samenwerking.

Obstakeltraining voor ezels en muildieren met Nadia van Ezellogica

Wanneer kan ik jou helpen en wanneer niet?

"Het gaat een stuk beter dan voor je kwam. Juul geeft mooi de voorbenen aan door middel van de clickertraining. Ik ga rustig zelf de achterbenen proberen. De buren heb ik inmiddels ook al gestrikt voor een sessie. Vanavond gaan we weer oefenen. Juul beleeft er plezier aan, dat geldt ook voor mijzelf. Telkens als de smid komt gaat het ietsje soepeler, maar ik zet er niet te veel druk achter. Kortom, missie geslaagd wat mij betreft! Ik ben in ieder geval heel blij dat je me wegwijs hebt gemaakt, dat heeft me goed geholpen!"
Joachim Jansen
Even een tussenbericht over onze Orphée. Ik heb zo consequent mogelijk jouw aanwijzingen gevolgd. Gewenste handeling verrichten / belonen met iets waar Orphée verzot op is. Het werkt. Inmiddels kan ik zijn linker achterhoef op de door mij gewenste wijze oppakken en schoonmaken. Dat is dus gelukt. Nu ben ik langzaam met 'rechtsachter' bezig. 3 maanden later...Bonjour Nadia, Met genoegen laat ik je weten dat nu zelfs ook de hoefsmid geen problemen meer heeft met Orphée, bij het kappen van de hoeven. Ik heb hem verteld over jouw bijdrage hier in. Mijn erkentelijkheid is groot.
Een ezelliefhebber
Dank je wel voor je tips en adviezen over mijn ezels! Fijn om even samen met jou met ze aan het werk te zijn en van je te leren! Ik heb waardevolle tips gekregen om m'n jonge mannen 'eronder' te houden!
Mincke van Schuppen

Jouw kans om samen met een expert aan de slag te gaan

Tijdens dit bezoek van 2 uur kom ik bij jou en jouw ezels op bezoek. Samen bespreken we wat je graag anders wilt zien en welke uitdagingen je ervaart met jouw ezels. Wat kun je verwachten van dit bezoek:

  • Analyse: We nemen de tijd om de situatie grondig te bekijken en te bespreken. Ik luister naar jouw verhaal en observeer de omgeving en jouw ezels.
  • Praktische tips en adviezen: Op basis van onze bespreking geef ik je praktische tips en handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Je krijgt adviezen op maat die specifiek zijn afgestemd op jouw situatie en behoeften. Of het nu gaat om training, verrijking, of huisvesting, we zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent om veranderingen door te voeren.
  • Zelf aan de slag: Na mijn bezoek heb je de kennis en tools om zelf verder te werken aan de verbeteringen. En wil je na mijn bezoek liever verder met persoonlijke begeleiding? Dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden.

Dit bezoek is ideaal voor ezeleigenaren die behoefte hebben aan advies en de verbetering/oplossing van een probleem en zelf aan de slag willen gaan. Samen zorgen we ervoor dat jij en jouw ezels weer optimaal kunnen genieten van elkaar.

Persoonlijke begeleiding op locatie (2 uur)

Werk aan een betere samenwerking met jouw ezel
395
  • Prijs is incl. 21% BTW
  • 2 uur persoonlijke begeleiding bij jou op locatie
  • All in prijs (incl. reiskosten, voorbereiding en concrete tips om aan de slag te gaan)
  • Voor ezelhouders in Nederland én Belgie
  • Praktische tips en advizen om aan de slag te gaan
  • Optioneel: betalen in 3 termijnen

Misschien heb je nog vragen....

Hieronder geef ik alvast antwoord op vragen die je misschien hebt. Staat jouw antwoord er niet bij? Stuur dan een e-mail info@ezellogica.nl.

Ik kan je met veel helpen maar ik ben ook eerlijk genoeg om te zeggen als het desbetreffende probleem niet binnen mijn expertise valt. We kunnen altijd een vrijblijvende telefonische kennismaking in plannen om te kijken wat het beste is voor jou én jouw ezel. Denk ik dat ik je niet kan helpen? Dan ga ik samen met jou kijken of er binnen mijn netwerk iemand is die jou wel zou kunnen helpen.

Dit is een speciaal aanbod voor één sessie van 2 uur persoonlijke begeleiding bij jou op locatie (in Nederland en Belgie). Wil je na de optie de samenwerking verlengen dan bespreek ik graag samen met jou de mogelijkheden.

Ja, je kunt in 3 termijnen betalen. Je betaalt één termijn bij de aankoop en de overige 2 termijnen worden automatisch geincasseerd.

Afspraken kunnen 72 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd, in overleg prikken we dan een nieuwe datum. De afspraak vindt plaats binnen 2 maanden na de aankoop.

Het is mogelijk om eerst een gratis telefonische kennismaking in te plannen. In dit gesprek kun je uitleggen waar je tegen aanloopt en wat je graag zou willen. Ik ga samen met jou bekijken wat ik met deze begeleiding kan betekenen. Ben je na de kennismaking enthousiast? Dan gaan we samen aan de slag! Een afspraak plannen? Stuur me een mailtje naar info@ezellogica.nl.