Lezing voor de Vereniging het Nederlands Ezelstamboek

Een super mooie middag in het centrum van Dordrecht met ezels en ezelvrienden! Vandaag voor de Vereniging het Nederlands Ezelstamboek een lezing gegeven. Hoe leert een ezel? En wat betekent dit voor jou als eigenaar of verzorger?

De Vereniging het Nederlands Ezelstamboek had speciaal voor de leden van de vereniging deze dag georganiseerd.  De leden en aanwezige ezels zijn deze dag begonnen met een mooie wandeling door het centrum van Dordrecht. Een hoop bekijks want dat zien de meeste mensen niet dagelijks, een groep ezelliefhebbers met keurig verzorgde ezels die een wandeling maken door de stad.  Na de wandeling werden de ezels verzorgd en mochten zij, op een speciale plek voor deze dag, rusten in de schaduw.  Na onze lunch kon ik van start gaan met de lezing. Een enthousiaste groep van ezelfokkers en ezeleigenaren. Samen met de ezels en de deelnemers kon ik na de lezing een toelichting geven in de praktijk. Leuk om te zien dat ook de ervaren ezelfokkers en ezeleigenaren bereid zijn om te blijven leren en altijd met nieuwe informatie of nieuwe inzichten naar huis gaan.  Na de bedankjes voor iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze mooie dag zijn wij gezamenlijk door het centrum terug gelopen naar de auto’s met trailers. Enthousiast en voldaan is iedereen weer vertrokken richting huis. Deze dag is voor herhaling vatbaar!

Wil jij meer weten over de Vereniging het Nederlands Ezelstamboek? Meer informatie over de Vereniging het Nederlands Ezelstamboek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

Meest recente berichten