Betalen

iDEAL (Gratis)

Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van jouw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van jouw bankrekening naar de bankrekening van Ezellogica. 

Klarna achteraf betalen (+ € 1,50)

Achteraf betalen biedt jou de mogelijkheid om te betalen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen. Jij betaalt rechtstreeks aan Klarna. De afhandeling van facturen en aanmaningen wordt door Klarna geregeld. Beschikbaar voor betalingen in euro’s in de landen Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.

SEPA Overboeking (Gratis)

SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Met de invoering van de SEPA overboeking is er geen verschil meer tussen een binnenlandse betaling en een grensoverschrijdende betaling. Dit is van toepassing voor 34 landen. Voor jou zijn er dus geen extra kosten verbonden aan een internationale overboeking.

SOFORT Banking (Gratis)

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat jij als koper extra accounts aan hoeft te maken. Jij logt in bij SOFORT Banking met de gegevens die je gebruikt om in de eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kun jij rechtstreeks geld overmaken van jouw eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen. SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen.

Bancontact (Gratis)

Bancontact is een Belgisch betaalschema. Wanneer Bancontact gebruikt wordt om jouw online aankopen te betalen, maak jij geld over vanuit jouw bankrekening via de vertrouwde Bancontact online bankomgeving.

GiroPay (Gratis)

Deze bankoverboeking is in Duitsland de meest populaire manier om online te betalen. Giropay maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.