Ezellogica Community

Altijd en onbeperkt toegang tot waardevolle tips, inspiratie en trainingen over ezels.

Geldt dit ook voor ezels? Hoe kan ik mijn ezels (meer) verrijking aanbieden? Heeft mijn ezel pijn? Hoe bereid ik mijn ezels voor op de komst van de dierenarts? Hoe leer ik mijn ezel….? 

Je bent een dag weggeweest, al dan niet met jouw eigen ezels of muilen, maar in ieder geval heb je een dag doorgebracht tussen mensen met dezelfde passie als jou: ezels! Iedereen is tegenwoordig druk maar op zo’n dag lijkt alles fijn en relax te zijn. Vol enthousiasme worden verhalen verteld, ervaringen gewisseld en om advies gevraagd. Herkenbaar?

Nadat ik ruim 2500 Ezelmagazines verstuurd heb naar blije ezelliefhebbers, vele (toekomstige) ezelhouders geadviseerd heb en de eerste Ezeldag een groot succes was, heeft mijn hersenpan overuren gedraaid. 

Hoe kan ik er voor zorgen dat iedere ezelliefhebber altijd toegang heeft tot waardevolle tips, inspiratie en trainingen van experts? In contact kan komen met gelijkgestemde? Meer kan leren over ezels om met vertrouwen en liefde voor ezels te kunnen zorgen en eindeloos van elkaar te kunnen genieten?

De voordelen van deze community

Een extra voordeel voor de eerste leden én founding members:

De experts in de Ezellogica Community

Laat je verrassen door een voorproefje van de experts die hun kennis en expertise met ons gaan delen in deze community.

Thijs van Loon spreker Ezellogica community

Dr. Thijs van Loon

Europees specialist Veterinaire Anesthesiologie en Pijnbestrijding en bekend van het onderzoek pijnherkenning bij ezels en paarden.

Robin en Dave Sanders van Hay to You

Hay to You

Het verschil tussen hooi en hooi? Wat is goed hooi voor jouw ezels? Robin van Hay to You legt ons alles uit over dit onderwerp en deelt zijn jarenlange opgebouwde ruwvoerkennis met ons.

Femke Dolle spreker ezel community

Femke Dölle

Samen creëren we verleidelijke, veilige en vriendelijke leefomgeving voor jouw paarden en ezels

Rachael Draaisma spreker Ezellogica Community

Rachaël Draaisma

Kalmerende signalen van ezels tijdens het coachen. Bekend van de boeken Kalmerende Signalen van Paarden en Speurwerk met Paarden. 

Nadia Penenrs spreker Ezellogica community

Nadia Penners

Community manager en deelt kennis over o.a. verrijking, gedrag, (clicker)training in de speciale ezel-masterclasses van de Ezellogica Community.

Word lid van de Ezellogica Community, voor waardevolle tips, inspiratie en trainingen die je alles leren over het gedrag en de verzorging van je ezel, zodat je met vertrouwen en liefde voor je ezel kunt zorgen, jullie band sterker wordt en je eindeloos van elkaar kunt genieten.

Member Ezellogica Community

20
10,00 per maand
  • Ben én blijf je lid? Je betaalt altijd hetzelfde bedrag, geen prijsverhoging
  • Masterclasses en trainingen zijn live te volgen of terug te kijken wanneer het jou uitkomt
  • Iedere maand een lezing met een expert
  • Altijd toegang tot de leukste community met gelijkgestemde
  • Eenvoudig per maand opzegbaar
Opening 1-10-23

Heb je nog een vraag?

Hieronder geef ik je antwoord op vragen of twijfels die je misschien nog hebt. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op.

De deuren van de Ezellogica Community gaan open op 2 oktober 2023. Vanaf dat moment worden de inloggegevens toegestuurd en heb je toegang tot de community, ezel-masterclasses en de trainingen.

Bij het aanmelden voor deze community betaal je het eerste maandbedrag. Daarna wordt iedere maand het lidmaatschap automatisch van jouw rekening geincasseerd. Je krijgt een aantal dagen voor de incasso een aankondiging per mail.

Geen zorgen! Je kunt op ieder gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, alles terugkijken. 

Nee, de Ezellogca Community is beschikbaar op een speciale ledensite. Deze ledensite is te bezoeken via jouw internetbrowser of op een speciale app op jouw mobiele telefoon. Alle informatie volgt zodra je jouw inloggegevens krijgt toegestuurd.

Nee, het is niet toegestaan om reclame te maken. Zo blijft het voor iedereen leuk én het gaat tenslotte om de inhoud van de community (reclame vrij).

Sowieso hoop ik natuurlijk dat je deze community leuk en leerzaam blijft vinden. Heb je suggesties of een opmerking? Laat het mij weten (info@ezellogica.nl).

Heb je je als één van de eerste aangemeld en daarom een speciale founding member prijs gekregen? Op het moment dat het lidmaatschap beëindigd wordt komt dit voordeel te vervallen.

Besluit je ondanks alles toch om op te zeggen? Je kunt jouw lidmaatschap per maand opzeggen per mail of via jouw account in de community omgeving. Tot het einde van de betaalde periode blijf je toegang houden.