Kom samen in de Ezellogica Community

Altijd toegang tot waardevolle tips, inspiratie en trainingen

+30
leden

24 uur
per dag toegang

+20
masterclasses

Je bent stapelgek op jouw ezels. De basis voor jouw ezels staat als een huis. Maar met regelmaat vraag je je af:  Wat kan ik nog verbeteren? Hoe doen andere ezelliefhebbers dat? Waar kan ik mijn vraag kwijt? Hoe kom ik in contact met andere ezelliefhebbers? Deze plek bestaat voor jouw als ezelhouder met een oog voor ezelwelzijn.

Community voor ezelhouders met informatie over ezels
 • Altijd toegang tot alle informatie; 24 uur per dag 7 dagen in de week
 • Iedere maand een ezel-masterclass met een expert
 • Kom in contact met andere ezelliefhebbers

Een plek waar experts en ezelliefhebbers samenkomen

Nadat ik ruim 2500 ezelliefhebbers blij gemaakt heb met het Ezelmagazine, heb ik in 2023 de eerste Ezeldag georganiseerd. Wat een waanzinnige dag op een speciaal uitgekozen locatie, De Ezelshoeve in Baarle-Nassau. Met twee gerenommeerde sprekers, Ben Hart en Thijs van Loon, en een geweldige groep ezelliefhebbers. Maar de connecties die ontstonden, de bereidheid om te leren en open te staan voor nieuwe inzichten, de ervaringen die uitgewisseld werden…absoluut waardevol.

Van luisterend oor tot waardevolle connecties
Na deze dag heeft mijn hersenpan overuren gedraaid. Hoe kan ik er voor zorgen dat iedere ezelliefhebber altijd toegang heeft tot een plek waar dit mogelijk is? Waar kennis gedeeld wordt door experts? Vragen gesteld kunnen worden en een luisterend oor aanwezig is als dat nodig is? Maandelijks een live training of interview met een expert. En of je nu mantelzorger bent, geen rijbewijs hebt of onregelmatige diensten werkt, je kunt altijd aansluiten.

De Ezellogica Community is deze plek.

Sfeer tijdens de Ezeldag 2023 georganiseerd door Ezellogica
Kudde ezels

24/7 Toegang tot waardevolle tips, inspiratie en trainingen

De community omvat het platform waar je vragen stelt, boeken en tools deelt, je jezelf voor stelt en foto’s mag delen. En last but not least: de evenementenkalender met alle aankomende masterclasses van expert die op de planning staan. Als lid van de community kun je kiezen. Of je volgt de masterclasses live of je kijkt deze op een ander moment terug.

 • Alle onderwerpen komen aanbod van voeding tot verzorging en van gedrag tot gezondheid
 • Masterclasses en trainingen bekijken wanneer het jou uitkomt; live of later terugkijken
 • Je hebt geen social media account nodig om toegang te krijgen
 • Eenvoudig per maand opzegbaar
 • Geen prijsverhoging! Ben én blijf je lid, dan blijf je altijd hetzelfde bedrag betalen

De experts in de Ezellogica Community

Laat je verrassen door een voorproefje van de experts die hun kennis en expertise met ons gaan delen in deze community.

Thijs van Loon spreker Ezellogica community

Dr. Thijs van Loon

Europees specialist Veterinaire Anesthesiologie en Pijnbestrijding en bekend van het onderzoek pijnherkenning bij ezels en paarden.

Robin en Dave Sanders van Hay to You

Hay to You

Het verschil tussen hooi en hooi? Wat is goed hooi voor jouw ezels? Robin van Hay to You legt ons alles uit over dit onderwerp en deelt zijn jarenlange opgebouwde ruwvoerkennis met ons.

Femke Dolle spreker ezel community

Femke Dölle

Samen creëren we verleidelijke, veilige en vriendelijke leefomgeving voor jouw paarden en ezels

Rachael Draaisma spreker Ezellogica Community

Rachaël Draaisma

Kalmerende signalen van ezels tijdens het coachen. Bekend van de boeken Kalmerende Signalen van Paarden en Speurwerk met Paarden. 

Jessica Brouwers spreker in de Ezellogica Community over het onderwerp tweezijdige communicatie

Jessica Brouwers

Tweezijdige communicatie

Claire de Ezelbekapper, spreker in de Ezellogica Community

Claire - De Ezelbekapper

Hoefverzorging van ezels

Nadia Penenrs spreker Ezellogica community

Nadia Penners

Community manager en deelt kennis over o.a. verrijking, gedrag, (clicker)training in de speciale ezel-masterclasses van de Ezellogica Community.

Word jij ook lid? Te gek!

Na aanmelding krijg je binnen een paar minuten een mail in jouw mailbox om toegang te krijgen tot de community. De community is zowel op jouw laptop of pc te bezoeken als via de app op jouw mobiele telefoon. Voor de app ga je naar de Play Store en download je Huddle. Jouw inloggegevens zijn in beide gevallen hetzelfde.

Dompel jezelf gelijk onder in de community en bekijk de voorgaande masterclasses. Je mag jezelf en je ezels natuurlijk voorstellen! Wij leren jouw én je ezels graag kennen.

Je lidmaatschap wordt automatisch iedere maand verlengd (tot opzegging). Daar hoef je niks voor te doen. Goed om te weten, ben én blijf je lid? Dan krijg je nu en in de toekomst geen prijsstijging, je blijft altijd hetzelfde bedrag betalen.

Bonus: De eerste 50 leden betalen 10,00 per maand i.p.v. 20 euro per maand

Bonus: De opname van de online Ezeldag 2024 komt achteraf beschikbaar in de community

Member Ezellogica Community

20
10,00 per maand
 • Ben én blijf je lid? Je betaalt altijd hetzelfde bedrag, geen prijsverhoging
 • Masterclasses en trainingen zijn live te volgen of terug te kijken wanneer het jou uitkomt
 • Iedere maand een lezing met een expert
 • Altijd toegang tot de leukste community met gelijkgestemde
 • Eenvoudig per maand opzegbaar
Aanbieding

Heb je nog een vraag?

Hieronder geef ik je antwoord op vragen of twijfels die je misschien nog hebt. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op.

Ja, je krijgt direct toegang tot de community. Na het aanmelden heb je binnen een paar minuten de instructies om in te loggen in je mail.

Bij het aanmelden voor deze community betaal je het eerste maandbedrag. Daarna wordt iedere maand het lidmaatschap automatisch van jouw rekening geïncasseerd. Je krijgt een aantal dagen voor de incasso een aankondiging per mail.

Geen zorgen! Na de masterclass komt binnen 1-2 dagen de replay beschikbaar in de community. Je kunt daarna op ieder gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, alles terugkijken.

Nee, de Ezellogica Community is beschikbaar op een speciale ledensite. Deze ledensite is te bezoeken via jouw internetbrowser of op een speciale app op jouw mobiele telefoon. Alle informatie volgt zodra je je hebt aangemeld.

Nee, het is niet toegestaan om reclame te maken. Zo blijft het voor iedereen leuk én het gaat tenslotte om de inhoud van de community (reclame vrij). Wel mag jij in het topic ‘Stel je voor’ aangeven wat je doet. Tips voor een goede hoefsmid of dierenarts mogen wel gedeeld worden.

Sowieso hoop ik natuurlijk dat je deze community leuk en leerzaam blijft vinden. Heb je suggesties of een opmerking? Laat het mij weten (info@ezellogica.nl).

Heb je je als één van de eerste aangemeld en daarom een speciale founding member prijs gekregen? Op het moment dat het lidmaatschap beëindigd wordt komt dit voordeel te vervallen.

Besluit je ondanks alles toch om op te zeggen? Je kunt jouw lidmaatschap per maand opzeggen per mail of via jouw account in de community omgeving. Tot het einde van de betaalde periode blijf je toegang houden.